Wat jouw doelstelling ook is, wij helpen je om deze te behalen.

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of je sportprestatie wilt verbeteren. Bij elke maar te verzinnen doelstelling zijn fitness, voeding, coaching of sportspecifieke training de belangrijkste aspecten. Door middel van een intake en een 0 meting kom je er samen met je online personal trainer achter hoe deze aspecten voor jou het beste kunnen worden ingevuld. 

Fitness

Met een op maat gemaakt fitness plan ga jij je doelen behalen in de sportschool (of zelfs zonder sportschool)

FITNESS

Jouw online personal trainer maakt fitness schema’s op maat om jouw doelen te bereiken.  schema’s voor in de sportschool maar ook schema’s die je thuis met enkele materialen of helemaal zonder materiaal kunt uitvoeren. Voor afvallen, aankomen (in spiermassa), fitter worden of prestatie(s) verbeteren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Druk rechtsonder op de WhatsApp knop!

VOEDING

Een voedingsplan gemaakt op jouw wensen en doelstelling. Of je nu wilt afvallen, wilt aankomen, sportspecifieke doelen wilt behalen of gewoon beter in je vel wilt zitten. Samen met je online personal trainer kijk je naar jouw huidige voedingspatroon en wat jij aan moet passen om je doelen te bereiken. Vervolgens wordt er een voedingsplan op maat opgesteld. Elke x aantal weken meten we je proces en evalueren we je voedingsplan. Je krijgt op deze manier niet een classic voedingsschema maar een nieuwe voedingsgewoonte. En gewoontes zijn simpel vol te houden!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Druk rechtsonder op de WhatsApp knop!

Voeding

Gezond leven, afvallen, prestaties leveren, spieren kweken en herstellen na inspanning. Het kan niet zonder de juiste voeding.

Coaching

Jouw online personal trainer zorgt ervoor dat jij altijd een doel hebt om naar toe te werken. Laat je motiveren!

COACHING

Wat kan je verwachten van de begeleiding van jouw online personal trainer?

  • Een intake gesprek om jouw doelen en persoonlijke plan te bepalen
  • Een 0 meting die aansluit op dat wat jij wilt verbeteren
  • Een passend trainings- en/of voedingsplan voor jou op maat gemaakt
  • Hulp bij het plannen van je trainingen om op de beste momenten te kunnen pieken
  • Tussenmetingen om je voortgang in kaart te brengen
  • Evaluaties van jouw progressie en het bijstellen van jouw trainings- en/of voedingsplan
  • 24/7 online contact via WhatsApp voor al jouw vragen
Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Druk rechtsonder op de WhatsApp knop!

SPORT TRAINING

Elke online personal trainer van Especial Sport heeft naast de kennis van fitness en voeding ook een expertise in een bepaalde sport. Daarom bieden wij ook sportspecifieke trainingen aan voor degene die zichzelf binnen zijn/haar sport extra wil ontwikkelen. Dit doen wij op drie vlakken:

  • Sport training 

  • Sport specifieke fitness

  • Sport specifieke voeding

Sport training
Ga aan de slag met (in en/of outdoor) trainingen die voor jou worden gemaakt om je doelstellingen binnen de sport te behalen. Je kunt deze training zien als aanvulling op je training op de club/vereniging. (Bijvoorbeeld een voetbalcircuit met plyometrische oefeningen ter bevordering van explosiviteit). Middels verschillende meetmomenten wordt je voortgang op jouw vaardigheden gemeten en wordt in kaart gebracht wat jouw verbeterpunten zijn.

Sport specifieke fitness
Krachttraining is al jaren niet meer weg te denken in de sportwereld. Werk in de sportschool aan de vaardigheden die jij wilt verbeteren met een sport specifiek fitness plan opgezet door jouw online personal trainer. Ook dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en je voortgang wordt in kaart gebracht om steeds weer een nieuwe stap te kunnen zetten.

Sport specifieke voeding
Een bokser heeft ter voorbereiding op zijn wedstrijd een heel ander voedingspatroon en eet hele andere dingen dan een duursporter. Zorg ervoor dat je niets aan het toeval overlaat en zowel je training als je voeding op orde hebt als je het beste uit jezelf wilt halen in jouw sport. Jouw online personal trainer maakt een (sportspecifiek) voedingsplan voor jou op maat. Dit plan wordt om de zoveel tijd geëvalueerd of aangepast. Ook wordt je voortgang bijgehouden in de daarvoor bedoelde meetmomenten.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Druk rechtsonder op de WhatsApp knop!
 

Sport training

Train extra met onze in- en outdoor trainingen. Werk aan de vaardigheden die voor jouw sport zo belangrijk zijn.
Whatsapp snel en gemakkelijk met onze klantenservice of neem direct contact op met de Especial Sport expert van jouw sport!